Please Choose Your Language

Naha Pilih JINPENG

0 +
Aya 14 basis produksi di Cina
0 +
Basis produksi ngaleuwihan 2666666 méter pasagi
0 +
Langkung ti 20000 toko penjualan
0 +
Langkung ti 15 juta pangguna kumulatif di sakuliah dunya
1 stasiun ngecas pikeun mobil listrik
stasiun ngecas pikeun mobil listrik
stasiun ngecas pikeun mobil listrik
stasiun ngecas pikeun mobil listrik
5 stasiun ngecas pikeun mobil listrik

Visi Perusahaan

Janten pamimpin produsén angkutan anu ramah lingkungan global

Misi perusahaan

Nyiptakeun perjalanan anu langkung saé kalayan élmu sareng téknologi sareng ngajalankeun pertumbuhan perusahaan kalayan inovasi

Nilai perusahaan

Taat ka palanggan heula, ngajengkeun profesionalisme, bangga ku inovator sareng win-win sareng strivers

Téknologi Pabrikan Mobil Éléktronik

Unggal mobil JINPENG ngaliwat garis uji kinerja, uji tahan cai sareng uji coba nyetir.Simulasi rupa jalan sareng kaayaan nyetir, kami mastikeun yén unggal mobil diuji sacara ketat
Bengkel Stamping
Bengkel Stamping
Kalawan total investasi 60 juta dollar AS, ngadegkeun Jerman Schuler stamping line.Fully enclosed mesin stamping pinuh otomatis nu diadopsi, dioperasikeun ku robot, efisien sarta lean, pikeun mastikeun precision tingkat milimeter sarta kualitas luhur bagian stamping.
Toko Las
Toko Las
Sakabeh kendaraan dilas ku robot otomatis pinuh, anu ngajamin 100% kualitas las sareng ngahontal tingkat kaamanan bintang lima.
Bengkel Lukisan
Bengkel Lukisan
Éta ngadopsi prosés palapis nano-éléktroforésis cathodic Foremost sareng robot nyemprot ngalengkepan nyemprot pinuh otomatis di jero sareng di luar kalayan kualitas stabil.
Bengkel Majelis
Bengkel Majelis
Ngagunakeun hiji otomatis ngangkat garis assembly conveyor badag, distribusi motor jeung instalasi bantu kahontal ngaliwatan robot VGA.

Listrik Mobil Leutik Supply Chain Mitra

Sistem ranté suplai anu dewasa sareng lengkep, mastikeun pangiriman produk anu stabil bari nyayogikeun jasa kualitas anu langkung luhur ka pangguna global
Panas-ngajual Center Produk
Pausahaan utamana ngahasilkeun bikes listrik, beca listrik, kandaraan énergi anyar, beca motor, forklifts listrik sarta mesin sweeping listrik, jsb, cocog pikeun tunggang lalulintas masarakat, loading angkutan, hiburan sarta unctions lianna.​​​​​​​​ .

Klik Di dieu Kanggo inpo nu leuwih lengkep

Tim kami bakal damel sareng anjeun ti mimiti pikeun ngartos kabutuhan sareng ekspektasi anjeun.Éta ogé tiasa nyarankeun ideu desain anu mangpaat sareng nyarankeun pilihan manufaktur.
Bérita paling énggal
jinpeng.png

Salaku dunya gears up pikeun mangsa nu bakal datang greener, balapan éta on mingpin revolusi listrik.Ieu leuwih ti hiji trend;éta gerakan global nuju mobilitas sustainable.The booming ékspor mobil listrik netepkeun panggung pikeun cleaner, dunya leuwih sustainable.

28 Maret 2024
1111.jpg

Tricycles panumpang listrik geus miboga popularitas signifikan salaku modus sustainable jeung efisien transportasi.Kalayan sipat anu ramah lingkungan sareng operasi anu murah, beuki seueur jalma anu nganggap kendaraan ieu salaku alternatif pikeun mobil tradisional sareng motor.

10 Januari 2024
图片1.png

Grup Jinpeng mingpin daérah paméran kendaraan énergi énggal di Pameran Kanton ka-134 sareng ngaluncurkeun pesenan instan. Pameran Kanton ka-134 parantos dilaksanakeun sakumaha anu dijadwalkeun dina 15 Oktober 2023. Jiangsu Jinpeng Group, Jinshun Import and Export Trading (Xuzhou) Co., Ltd. diondang pikeun ilubiung dina exhibiti

16 Oktober 2023

Daptar cutatan sadia

Simkuring gaduh béréndélan cutatan béda jeung purchasing profésional & tim jualan pikeun ngajawab pamundut anjeun gancang.
Pamimpin produsén angkutan ramah lingkungan lampu global
Kantunkeun pesen
Kirim pesen ka Kami

Tumbu Gancang

KATEGORI PRODUK

TAROS KAMI

 Telepon: +86-15052020480
 Telepon: +86-400-600-8686
 Surélék: sales14@electric-tricycle.com
 Tambahkeun : Xuzhou Avenue, Xuzhou Industrial Park, Jiawang District, Xuzhou, Jiangsu Province
Hak Cipta © 2023 Jiangsu Jinpeng Group Co., Ltd. Sadaya Hak Ditangtayungan.| Peta situs | Kawijakan Privasi |Dirojong ku leadong.com  苏ICP备2023029413号-1