Please Choose Your Language

Kenapa Pilih JINPENG

0 +
Ana 14 basis produksi ing China
0 +
Basis produksi ngluwihi 2666666 meter persegi
0 +
Luwih saka 20000 toko dodolan
0 +
Luwih saka 15 yuta pangguna kumulatif ing saindenging jagad
1 stasiun pangisian daya kanggo mobil listrik
stasiun pangisian daya kanggo mobil listrik
stasiun pangisian daya kanggo mobil listrik
stasiun pangisian daya kanggo mobil listrik
5 stasiun pangisian daya kanggo mobil listrik

Visi Perusahaan

Dadi pimpinan produsen transportasi sing ramah lingkungan global

Misi Perusahaan

Gawe perjalanan sing luwih apik kanthi ilmu pengetahuan lan teknologi lan dorong pertumbuhan perusahaan kanthi inovasi

Nilai Enterprise

Patuhi pelanggan dhisik, advokasi profesionalisme, bangga karo para inovator lan menang-menang karo strivers

Teknologi Produksi Mobil Elektronik

Saben mobil JINPENG ngliwati garis tes kinerja, tes anti banyu lan tes nyopir.Simulating macem-macem dalan lan kahanan nyopir, kita mesthekake yen saben mobil wis strictly test
Bengkel Stamping
Bengkel Stamping
Kanthi total investasi 60 yuta dolar AS, nggawe Jerman Schuler stamping line produksi.Fully terlampir mesin stamping otomatis sing diadopsi, dilakokno dening robot, efisien lan mimpin, kanggo mesthekake tliti-tingkat milimeter lan kualitas dhuwur saka stamping bagean.
Toko Welding
Toko Welding
Kendaraan kabeh dilas dening robot kanthi otomatis, sing njamin kualitas welding 100% lan tekan tingkat safety bintang lima.
Bengkel Lukisan
Bengkel Lukisan
Iku nganggo proses lapisan nano-elektroforesis cathodic Foremost lan robot uyuh ngrampungake uyuh otomatis lengkap ing njero lan njaba kanthi kualitas stabil.
Bengkel Majelis
Bengkel Majelis
Nggunakake baris perakitan conveyor gedhe kanthi otomatis, distribusi motor lan instalasi tambahan bisa ditindakake liwat robot VGA.

Mitra Rantai Pasokan Mobil Cilik Listrik

Sistem rantai pasokan sing diwasa lan lengkap, njamin pangiriman produk sing stabil nalika nyedhiyakake layanan kualitas sing luwih dhuwur kanggo pangguna global
Pusat Produk Hot-Selling
Perusahaan utamane mrodhuksi sepedha listrik, becak listrik, kendaraan energi anyar, becak motor, forklift listrik lan mesin nyapu listrik, lan sapiturute, cocok kanggo nunggang lalu lintas wong, muatan transportasi, hiburan lan unctions liyane.​​​​​​​​ |

Klik kene kanggo informasi liyane

Tim kita bakal nggarap sampeyan wiwit wiwitan kanggo ngerti kabutuhan lan pangarepan sampeyan.Dheweke uga bisa menehi rekomendasi ide desain sing migunani lan menehi saran pilihan manufaktur.
Warta paling anyar
jinpeng.png

Nalika jagad maju kanggo masa depan sing luwih ijo, balapan bakal mimpin revolusi listrik.Iki luwih saka tren;iku gerakan global menyang mobilitas sustainable. Boom ekspor mobil listrik nyetel panggung kanggo donya sing luwih resik lan lestari.

28 Maret 2024
1111.jpg

Becak penumpang listrik wis entuk popularitas sing signifikan minangka mode transportasi sing lestari lan efisien.Kanthi sifat sing ramah lingkungan lan operasi sing hemat, luwih akeh wong sing nganggep kendaraan kasebut minangka alternatif kanggo mobil lan motor tradisional.

10 Januari 2024
图片1.png

Jinpeng Group mimpin area pameran kendaraan energi anyar ing 134th Canton Fair lan ngluncurake pesenan cepet. diundang melu pameran

16 Oktober 2023

Dhaptar Kutipan Kasedhiya

Kita duwe dhaptar kutipan sing beda lan tim purchasing & sales profesional kanggo njawab panjaluk sampeyan kanthi cepet.
Pimpinan produsen transportasi sing ramah lingkungan cahya global

LINKS CEPAT

KATEGORI PRODUK

KONTAK KAMI

 Telpon: +86-15052020480
 Telp : +86-400-600-8686
 E-mail : sales14@electric-tricycle.com
 Tambah : Xuzhou Avenue, Xuzhou Industrial Park, Distrik Jiawang, Xuzhou, Provinsi Jiangsu
Hak Cipta © 2023 Jiangsu Jinpeng Group Co., Ltd. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.| Sitemap | Kebijakan Privasi |Didhukung dening leadong.com  苏ICP备2023029413号-1